Техника

Секции

Няма продукти в тази категория.

Кои са първите неща, които човек вижда, когато влезе в дневната на някого? Веднага ще ви подскажем – секциите. Холните секции са онази част от мебелите, която изгражда „гръбнака“ на дома. Те приютяват всякакви вещи. Книги, техника, снимки, цветя – всички те намират място върху секциите и по този начин вдъхват живот на домовете ни. Едва ли досега сте гледали на секциите точно по този начин. Хората свикваме лесно с нещата, които виждаме всеки ден и често дори спираме да ги забелязваме. Точно такъв е случаят и със секциите в нашите домове – те са винаги там, пред очите ни. Но ние рядко ги виждаме.

Защо да изберете секции пред обикновени шкафове

Понякога клиентите ни се колебаят и не могат да решат дали да се спрат на някоя от нашите секции или да заложат на обикновени шкафове. Да, може би си мислите, че и двата вида мебел изпълняват една и съща функция, но истината е много по-различна. Основното, на което искаме да наблегнем, е, че секцията придава на вашия хол завършен вид, носи стабилност. Разбира се, шкафът сам по себе си не е лош, но не може да се мери с удобството на секциите. Освен това, всеки ще признае, че секциите имат по-голяма площ и съответно могат да служат за прибирането и поставянето на много повече неща. Ако сте от онези хора, които не обичат да изхвърлят вещи, защото с тях си отиват и определени спомени, то вие със сигурност бихте избрали една от нашите секции – върху тях могат да се подредят много ценни предмети, редом до ежедневните необходимости като телевизор, уредба и т.н.

Все повече българи си купуват секции

И причината не е никак случайна. През последните няколко години мисленето на българите започна да се трансформира в по-практична посока дори в сферата на мебелите. Все повече нашенци се насочват към купуването на секции, а като причина посочват безспорните предимства на тази мебел пред други подобни. Респективно, все повече производители на мебели разбират важността на секциите и разработват все по-добре тази ниша. Така се увеличава и производството, и потреблението на секции, а това е ясно потвърждение от необходимостта от тях и безспорната им полезност.

Секциите в Top Market са подходящи за всеки

Ние предлагаме абсолютно всякакви видове секции. От най-опростените единични тип витрина, до големи секции, предназначени за цяла стена и поемащи голям брой аксесоари, сервизи, телевизори и всичко, което искате да поставите върху тях. Изборът на секции при нас е изключително богат, защото за нас най-важно е клиентът не само да открие онова, което търси, но и да остане напълно доволен от целия процес от поръчката до доставянето на секциите или друг артикул до дома му.

Кои клиенти се нуждаят от нови секции?

Нашият отговор е ясен: всички. Секциите ни са подходящи за всички видове клиенти. Но за да сме максимално ясни, ще ви обясним по-подробно:

  1. Нашите секции са подходящи за хора, които обзавеждат новите си домове. Чисто човешкото вълнение да имаш свой дом и да можеш да го обзаведеш по свой вкус и предпочитания е състояние, което трудно може да се опише. Секциите са важен етап от това вълнуващо обзавеждане, защото, както казахме по-рано, те са основна част от дневната, а следователно са важен елемент и от живота ни. Уви, не всички осъзнаваме нуждата от секции в нашите домове.
  2. Нашите секции са подходящи и за хора, които са решили да ремонтират изцяло домовете си. В даден момент от живота се случва така, че човек решава да направи основен ремонт и да смени старите си мебели с нови. Тази смяна важи и за секциите. Ако преди сте имали от онези стари, тежки и не особено красиви (нито функционални) секции, сме убедени, че сега мечтаете за нещо съвсем различно и модерно. Естествено, ще го откриете при нас.
  3. Секциите ни са идеални за онези наши клиенти, които просто търсят последното парченце от пъзела, наречен „перфектната дневна“. Ако търсите мебел, която да бъде „сърцето“ на дома ви, то непременно трябва да разгледате предложенията ни за различни секции. Там някъде със сигурност е вашата.

Полезни съвети: как да се грижим за новите ни секции

Колкото и скъпи, маркови, изпипани и професионално изработени секции да си закупите, ако не се грижите за тях, ще ги съсипете бързо. Затова смятаме, че е редно да ви дадем някои професионални съвети как да се грижите за вашите мебели, за да може да запазите живота им по-дълго време, а и да поддържате безупречния им външен вид. Има някои основни правила, които всеки трябва да спазва, за да запази секциите си в безупречен вид:

Задължително използвайте препарати за почистване, съобразени с материала, от който са изработени секциите ви. Което ще рече, че ако са дървени, не бива да ги почиствате с препарат за стъкло, нали? Колкото и да не вярвате, специализираните почистващи течности действително са предвидени за определени повърхности и не всичко е рекламен трик.

Почиствайте секциите си редовно – поне веднъж седмично. Събирането на големи количества прах не е безобидно за която и да е повърхност, така че ако искате да запазите вашата мебел за по-дълго време, грижете се за нея.

Избягвайте поставянето на съдове с течности върху секциите. Да, всички обичаме да сложим вази с цветя, например, но ако държите на такива украси, всеки път се уверявайте, че вазите са сухи отвън, преди да ги поставите върху секциите, за да не навлажнявате повърхността.

Ако се наложи ремонт или някаква поправка на вашите секции, не се опитвайте да свършите всичко сами. Обърнете съм към специалисти, които могат да гарантират за уменията си.

Смятаме, че мебелите у дома, в това число и дневните секции, заслужават грижи, за да може хем да са ни полезни по-дълго време, хем да запазят и добрия си външен вид.

Top Market променя представите за секциите

Тъй като много хора смятат, че секциите са просто полезна мебел, чиято единствена функция е да „приютява“ различни вещи, мнението за този важен елемент от дневната не е особено позитивно. Ние от Top Market обаче смятаме, че секциите са много по-важни, отколкото всички са мислили доскоро. Затова и на нашия сайт ще откриете такова голямо разнообразие от секции – за да докажем на всеки наш клиент, че мебелите не са подробност, а абсолютна необходимост за нашия дом. Особено що се отнася до секциите.

Помагаме ви да направите възможно най-добрия избор сред всички секции в нашия сайт

Водещо при нас в предлагането на качествени мебели, в това число и секции, винаги е било да даваме на клиентите максимало високо качество, максимално богат избор и максимално улеснена процедура за поръчване. Затова и когато направите вашия избор от нашите секции и влезете в страницата на въпросния артикул, вие веднага получавате най-важната и необходима за вас информация – какви материали са използвани за направата на секциите, по какъв начин можете да платите, артикулът в наличност ли е, както и всякакви детайли за размери, цвят и т.н. Целият ни сайт е така създаден, че при търсене на секции, други мебели или някаква техника, вие бързо и лесно да откриете точно това, което търсите.

Изборът на секции в Top Market е изключително богат

И в това няма нищо случайно. Тъй като работим с различни производители на секции, ние даваме възможност на клиентите ни сами да избират към кой от тях да се насочат или да разгледат всички предложения за секции, които сме подготвили на нашия сайт. Вашия избор можете да направите чрез кутийките под категория „Производител“. Така, ако предпочитате някоя конкретна фирма, произвеждаща секции, винаги можете да филтрирате резултатите, за да се показват само нейните артикули.

Вие избирате материалите, от които да са изработени секциите

Няма да се уморим да повтаряме, че за нас най-важното нещо е клиентите ни да останат колкото се може по-доволни. Затова имаме специален филтър на материалите, от които са изработени секциите. Чрез него даваме пълната свобода на клиентите сами да решат какви секции да им се показват. Вярваме, че ние нямаме право да определяме това, а напротив – длъжни сме да даваме опции на клиента, независимо дали той иска да си купува секции, телевизори или нещо друго. А ето и какви са основните материали, от които се произвеждат по принцип секциите:

секции от ПДЧ: това е съкращение за плоча от дървени частици. Изработва се от смлени дървесни частици, които се пресоват и се слепват със специална смола. Най-често срещаните са трислойните плочи;

секции от ЛПДЧ: при тях повърхността на плочата от дървесни частици е ламинирана;

секции от МДФ: съкращението идва от английски език – medium density fiberboard. А на български език ги превеждаме като плоскости от фибри със средна плъстност. Това са фини дървесни влакна, които са слепени и пресовани при много висока температура и със свързващи вещества.

Разбира се, има и още материали, които се използват за направата на секции или елементи от тях, но горните три са основни и се срещат най-често.

В Top Market даваме свобода клиентите сами да определят цените на секциите

Това е третият компонент, по който можете да филтрирате какви секции да ви се показват и какви не. Цената на мебелите е определяща за повечето от клиентите ни, затова смятаме, че е важно да можете да я определяте сами. Така, когато вие искате да си купите секции, няма да се налага да разглеждате предложения, които не са по джоба ви или са по-евтини от вашите желания. Клиентът и секциите, които той харесва, са на първо място.

След филтриране на секциите идва ред и на подреждането им

Да кажем, че вече сте избрали всички филтри за показваните секции, които ви вършат работа. Следващото нещо, което нашият сайт ви позволява да направите, е да подредите вече подходящите предложения за секции по Цена или Позиция. След като направите своя избор, можете да изберете дали резултатите за въпросните секции да се подредят във възходящ или в низходящ ред. За целта използвайте стрелката отдясно. Последното поле, което ви дава още една опция за подредба, е предназначено за броя предложения за различни секции на страница. От вас зависи дали да са повече, дали да са по-малко. Обясняваме ви толкова подробно всичко, защото действително смятаме, че в онлайн пазаруването и на секции, и на всякакви мебели и техника един от най-важните аспекти е клиентът да има пълната свобода на избор. Важно е той да може да подрежда, да филтрира, да групира по всякакъв начин своите предпочитания за секции, за да избере действително най-доброто. Това е въпрос на професионално отношение и ние сме го приложили не само при секциите, но и за всеки продукт, който предлагаме в онлайн платформата ни.

Всички секции са придружени от максимално подробна информация

Когато видим на картинка или снимка различни секции за дневната, всичко изглежда много добре, но е изключително важно да се запознаем с подробностите, защото те носят необходимата информация за цялото. В случая с нашия сайт, след като изберете съответния артикул и кликнете върху „Виж детайл“, вие попадате именно на страницата, в която можете да откриете подробностите за него. За всички секции е дадена подробна информация, която задължително включва размери, материал, от който е изработена съответната мебел и цветовете, в които са отделните компоненти. За всички модели от секциите е описано какво е включено в цената и какво не е. Когато пък отидете на полето „Характеристики“, получавате още детайли от размерите на желаните от вас секции.

Секциите могат да се платят в брой или с разсрочено плащане

Тъй като държим на това клиентите ни да не изпитват никакви трудности в процеса на избор и закупуване на секции и всякакви други артикули от нашия онлайн магазин, сме направили така, че всеки да може сам да избере по какъв начин да плати. В зависимост от вашите лични предпочитания може да посочите дали да платите накуп или да разсрочите вашето плащане. В случай че сте решили да изплатите цялата сума за новите ви секции, то можете да го направите чрез банков превод, чрез наложен платеж при доставката или чрез дебитна или кредитна карта. Ако пък сте преценили, че е по-добре да разсрочите вашите плащания, отново получавате право на избор. Чрез опцията „Купи на кредит“ вие можете да видите предварително какви ще са вноските ви за секциите, предложени от трите банки, с които работим, и да прецените кой вариант е най-подходящ за вас.

Какво се случва, след като сте поръчали своите секции

Ако сте направили своята поръчка през деня, то тя ще бъде обработена още в същия работен ден. Нещата не стоят по същия начин, ако сте поръчали секции или друг артикул след 16 ч. Тогава вашата поръчка ще бъде обработена на следващия ден. Важно е да знаете и, че при поръчка на модел от категория „Секции“ в петък след 16 ч., както и в събота, неделя или официален почивен ден, ще обработим вашата поръчка в първия работен ден. Казваме ви всичко това, за да знаете и да сте подготвени предварително. Искаме да ви обърнем специално внимание на данните, които попълвате при поръчка на секции или друг артикул. Независимо дали купувате секции, перални, телевизори и т.н., данните, които ни предоставяте, трябва да са коректни, за да можем да извършим и ние коректно нашата част от сделката. Също така е добре да запомните, че след като получите поръчания от вас артикул, трябва да прегледате дали няма някакви повреди, удари или други щети. Ако установите наличие на повреждания по новите ви секции, трябва веднага да уведомите наш служител. За отдел Мебели, в който попадат и секциите, можете да пишете на имейл адрес mebeli@topmarket.bg, да се обадите на телефон 0899 92 57 41 или да се свържете със Skype: topmarket-mebeli. За отдел Техника съотвените контакти са: sales@topmarket.bg, 0893 51 20 36, Skype: topmarket.bg.

Нашите клиенти имат избор дори коя куриерска фирма да достави техните секции

Когато ви казваме, че за нас клиентът е на първо място, изобщо не се шегуваме. Точно поради тази причина, когато си харесате определен модел от секциите ни, вие имате избор с коя куриерска компания да ви го доставим. Целият екип на Top Market се старае да бъде максимално полезен и минимално да се меси в избора на клиентите ни. От момента, в който си харесате модел от нашите секции, до приключването на поръчката, всичко е във вашите ръце. Дори и при избора на куриерска фирма.

Ако се наложи да върнете стоката от категория „Секции“?

Няма проблем, стига да го направите в 14-дневен срок от получаването ѝ. Ако този период не е минал, трябва да попълните специалния формуляр за упражняване право на отказ при online покупки, който можете да откриете в нашия сайт. Разбира се, ако сте си закупили някоя от нашите секции, но искате да ни попитате нещо, винаги можете да се обадите на нашите телефони, да ни изпратите имейл или да се свържете с нас чрез специалната форма за контакти, за да зададете вашите въпроси.

Търсите точно определени секции, но при нас са изчерпани или не ги откривате? Ето го решението

Знаете ли кой е най-сигурният начин да сте винаги в час с нашите най-нови продукти и специални оферти за секции? Веднага ще ви кажем – чрез електронния ни бюлетин. Ако искате първи да получавате информация за промоции, специални предложения, продукти, които току-що са постъпили в нашия каталог и най-новите секции, които предлагаме, трябва просто да се абонирате към нашия електронен бюлетин. Така веднага ще разберете, когато секциите, които вие търсите, се появяват в наличност при нас. Единственото, което трябва да направите, е да регистрирате вашия имейл адрес в специалното за целта поле, намиращо се в края на всяка страница от нашия сайт Topmarket.bg. А ако искате да търсите сред различните модели от секции за дневни или всички други артикули в нашия сайт, а и да пазарувате още по-бързо, решението е да се регистрирате при нас. Това действие ще ви отнеме не повече от минута, но пък ще ви създаде доста по-голямо удобство.

Top Market е носител на титлата Коректен магазин според сайта Pazaruvaj.com

Тази титла се дава според мнения на реални клиенти, закупили от нас различни модели секции, както и всякакви други артикули. Техните оценки определят нашата съдба, затова и този успех ни дава не само истинско професионално удоволствие за това, че сме покрили критериите на клиентите за секции или други артикули, но и голяма отговорност – трябва да поддържаме високото ниво, за да отговаряме на вашите очаквания.

Ако сте си избрали една от нашите секции, но още се чудите дали да я купите, предлагаме ви да видите няколко от отзивите на нашите клиенти:

„Много съм доволна! Препоръчвам!“

„Коректно и бързо изпълнение на поръчката. Възпитано и любезно отношение по телефона“

„Поръчването е много лесно, срокът за доставка е кратък и служителите са много отзивчиви, благодаря."

"Лесно и с достатъчна информация за продукта."

Както виждате, разчитаме изцяло на оценки от нашите клиенти. Независимо дали са си закупили от нас секции или друго, изключително важно е те да изкажат своето мнение. Когато се случи да получим градивна критика, ние винаги се стараем да поправим онова, което не се е понравило на клиента. Най-важното е, че независимо дали говорим конкретно за секции или за други мебели и техника, нашите клиенти винаги могат да се обърнат към нас и да получат най-добрия съвет.

Припомняме, че при нас ще откриете най-голямо разнообразие от секции

В мига, в който влезете в категория „Секции“, дори и да нямате много опит в търсенето на този вид мебел, няма как да не ви направи впечатление разнообразието на секции, което предлагаме. Причината е, че работим с различни производители на секции и държим на качеството. Клиентите ни знаят това, затова и редочно се връщат и пазаруват отново от нас. А и всички онези потребители онлайн, които търсят секции, знаят, че в Top Market ще открият най-добрите предложения.

Припомняме, че при нас ще откриете най-голямо разнообразие от секции

локалната и глобалната тенденция е все повече клиенти да се сдобиват с нови секции

всички домове имат нужда от хубави и удобни секции

секциите се чистят и поддържат лесно

Top Market променя представите за секциите

изборът на секции при нас е изключително богат

вие избирате от какви материали да са изработени секциите

вие определяте ценовия диапазон на разглежданите от вас секции

получавате максимално подробна информация за всички секции

можете да платите вашите секции и на разсрочено плащане

Не се колебайте, а разгледайте нашите секции сега

Тъй като имате пълната свобода на избор във всяка една стъпка от поръчката на секции, не се колебайте повече, а разгледайте нашите предложения. Създайте си профил в нашия сайт и ако се окаже, че много сте си харесали някоя от секциите ни, но не сте сигурни дали можете да си я купите веднага, използвайте бутона „Добави в желани“, за да можете на по-късен етап да се върнете и отново да прегледате своя фаворит сред секциите. Също така можете да се възползвате от бутона „Изпрати на приятел“, за да му помогнете да се ориентира сред многото секции, които ние от Top Market предлагаме. Ето отново и кои са начините да се свържете с нас, в случай че имате някакви въпроси относно секциите ни, искате да уточните някаква подробност или имате нужда от съвет относно определен модел от секциите или друг артикул, на който сте се спрели. Пишете ни на имейл адрес mebeli@topmarket.bg или се се обадете на телефон 0899 92 57 41. Можете да се свържете с нас и по Skype: topmarket-mebeli. За отдел Техника контактите са: sales@topmarket.bg, 0893 51 20 36, Skype: topmarket.bg.

“Когато поканиш някого у дома си, ти го каниш да види вътре в теб“, Опра Уинфри

А ние ще добавим – да види и секциите ви. Съгласни сме с тази мисъл на известната американска актриса и водеща. Смятаме, че домът е онова физическо място, на което човек намира психическия си покой. Затова и всяка една вещ върху вашите секции, всяка една мебел трябва да е на мястото си. Още в началото ви казахме, че секциите не са обикновени рафтове – те са „гръбнакът“ на нашия дом. Секциите могат да приютят спомени, книги, мили жестове и всичко, което искаме да поставим на видно място, за да виждаме всеки ден. Чарът на секциите е скрит, дискретен. Секциите не се натрапват. Затова и нашата мисия в Top Market е да давате максимален избор на всички артикули, да даваме максимална свобода на нашите клиенти и да бъдем максимално гъвкави при всеки индивидуален случай. Тези наши стремежи са валидни винаги, независимо дали става дума за секции, за техника или за аксесоари. Убедете се сами – разгледайте секциите в нашия сайт и поръчайте още сега.

Защо да изберете секции пред обикновени шкафове

Все повече българи си купуват секции

Секциите в Top Market са подходящи за всеки

Кои клиенти се нуждаят от нови секции?

Полезни съвети: как да се грижим за новите ни секции

Top Market променя представите за секциите

Помагаме ви да направите възможно най-добрия избор сред всички секции в нашия сайт

Изборът на секции в Top Market е изключително богат

Вие избирате материалите, от които да са изработени секциите

В Top Market даваме свобода клиентите сами да определят цените на секциите

След филтриране на секциите идва ред и на подреждането им

Секциите могат да се платят в брой или с разсрочено плащане

Всички секции са придружени от максимално подробна информация

Какво се случва, след като сте поръчали своите секции

Нашите клиенти имат избор дори коя куриерска фирма да достави техните секции

Ако се наложи да върнете стоката от категория „Секции“?

Търсите точно определени секции, но при нас са изчерпани или не ги откривате? Ето го решението

Top Market е носител на титлата Коректен магазин според сайта Pazaruvaj.com

Припомняме, че при нас ще откриете най-голямо разнообразие от секции

Припомняме, че при нас ще откриете най-голямо разнообразие от секции

Не се колебайте, а разгледайте нашите секции сега

“Когато поканиш някого у дома си, ти го каниш да види вътре в теб“, Опра Уинфри