Техника

Комплекти

Няма продукти в тази категория.

Ако се чудите дали да си закупите нови кухненски комплекти, сега ще разберете защо изобщо не бива да се колебаете. Знаете ли кое е най-хубавото на свободния пазар и отворените търговски отношения? Че човек, стига да иска, може да намери всичко, което желае. Ако и вие сте на вълна „ремонт“, значи най-вероятно имате нужда от нова кухня. Предлагаме ви да обърнете по-сериозно внимание на кухненските комплекти, за да се убедите, че те са идеалното решение за всеки дом. Самият факт, че говорим за кухненски ремонт, означава, че всички сме наясно какво представлява тази дейност и колко нерви може да ни образува за нула време. Само за избирането на определени комплекти шкафове, например, е възможно човек да получи рязка нужда от смяна на планетата. Тъй като в Top Market сме си обещали, че ще правим всичко по силите ни нашите клиенти да намират онова, което търсят именно при нас, предлагаме най-различни варианти на кухненски комплекти, с които да отговорим на всеки вкус и представи за нова кухня.

Кухненските комплекти ви спестяват време

На първо четене това изречение може и да не ви звучи особено логично, но всъщност е напълно вярно. Кухненските комплекти реално са готов кухненски модел, снабден със съответните комплекти шкафове и чекмеджета. Така, след като изберете вашите кухненски комплекти, остава само да поставите на съответните места уредите, съдовете и другите вещи. Идеята на кухненските комплекти е да пестят време на клиентите и да предоставят колкото се може по-лесни готови решения за кухнята.

Кухненските комплекти дават цялостни и завършени решения

Ако имате нужда от нова кухня и сте решили да изберете някой от многото кухненски комплекти от нашия сайт, от вас се иска единствено да знаете размерите, които са ви необходими. За всичко друго е помислено от производителите. Шкафове, чекмеджета, плотове – те са тяхна грижа, така че кухненските комплекти действително са удобен, бърз и практичен вариант за ремонта на вашaта кухня. А и не бива да забравяме, че няма да ви се налага вие да мислите какви модули да вграждате в новата си кухня. Плюсът на кухненските комплекти всъщност е точно това – специалистите от фирмите, които ги произвеждат, се ангажират с подредбата на различните отделения във вашите кухненски комплекти, за да може вие да не се занимавате с всяка една подробност.

Разнообразието на кухненски комплекти в Top Market е завидно

И причините за това са много. Както с всеки един арткул в нашия онлайн магазин, и в случая с кухненските комплекти, ние работим с много производители, за да предложим на клиентите ни колкото се може по-богато разнообразие. Стараем се да даваме на хората голям избор и вариативност. Така сред кухненските комплекти на сайта ни ще откриете всякакви предложения – от различен ценови диапазон, различни материали и т.н. По този начин профилът на нашите клиенти остава най-разнообразен, като този факт определено ни кара да се гордеем.

Ето как да изберете най-подходящите за вас кухненски комплекти

Въпреки че нашият онлайн магазин се слави с това, че е изключително удобен за клиентите ни, ние сме длъжни да ви разясним как точно можете да филтрирате и подбирате резултатите за кухненски комплекти, за да изберете най-подходящия за вашия дом. Съветваме ви да започнете от лявата колона, където можете да изберете кухненските комплекти на конкретен производител. Но в случай че не познавате работата на отделните фирми, по-добре пропуснете тази опция, за да имате достъп до всички предложения за кухненски комплекти. Под „Производител“ откривате полето „Гаранция“, чрез което можете да отделите резултатите за кухненски комплекти с желания от вас гаранционен период. След това, разбира се, идва и възможността за избор на материал на кухненските комплекти. Последният филтър от лявата колона ви дава възможност да определите ценовия диапазон за кухненските комплекти според вашите възможности и желания. Смятаме, че именно този филтър е от огромно значение, защото позволява на клиентите сами да регулират цената, а не да се задоволяват безучастно с дадените им предложения. Над всички резултати имате три полета за филтриране. Чрез първото можете да изберете как да са подредени кухненските комплекти – по име, позиция или цена. Чрез стрелката, намираща се непосредствено след това, можете да промените реда на кухненските комплекти във възходящ или низходящ ред. Последната възможност, която нашият онлайн магазин дава на всеки клиент, е да избере по колко резултата за кухненски комплекти да вижда на страница. Ще се съгласите, че всички тези опции дават пълна свобода на всеки от вас, решил да разгледа нашите кухненски комплекти.

Защо да поръчате кухненски комплекти от Top Market

Защото сме помислили за всяка една стъпка от процеса и сме направили така, че поръчката на кухненски комплекти да е бърз, лесен и елементарен процес.

  1. Преди поръчка на кухненски комплекти, вие получавате цялата нужна информация – размери, какво се включва в поръчката, колко е гаранцията.
  2. Можете да поръчате кухненски комплекти и без регистрация в Top Market, но не забравяйте, че регистрирането ви дава безспорни предимства, като да следите поръчката си, например.
  3. Кухненските комплекти (както и другите артикули от Top Market) се доставят безплатно, а вие можете да изберете с коя куриерска фирма да се случи това.
  4. При поръчка на кухненски комплекти имате избор как да платите (по банков път, наложен платеж, чрез дебитна или кредитна карта). Ако пък решите да платите на разсрочен принцип, отново имате избор чрез коя банка и с какви вноски да го сторите.
  5. Когато поръчате вашите кухненски комплекти, ще ги получите в удобна за транспортиране опаковка.
  6. В случай че ви се наложи да върнете кухненските комплекти, можете да откриете цялата необходима информация в нашия сайт.
  7. Ако вече сте си харесали кухненски комплекти, винаги можете да се свържете с нас, за да ни зададете вашите въпроси, да ни поискате съвет или просто за да се консултирате. Свържете се с нас на mebeli@topmarket.bg, 0899 92 57 51, Skype: topmarket-mebeli за отдел Мебели и на sales@topmarket.bg, 0893 51 20 36 и Skype: topmarket.bg за въпроси от компетенцията на отдел Техника.

Свържете се с нас още днес!

Кухненските комплекти ви спестяват време

Кухненските комплекти дават цялостни и завършени решения

Разнообразието на кухненски комплекти в Top Market е завидно

Ето как да изберете най-подходящите за вас кухненски комплекти

Защо да поръчате кухненски комплекти от Top Market