Техника

Комплекти

Няма продукти в тази категория.

Разгледали сте различни спални комплекти в нашия сайт и искате да си купите, но се чудите защо ви трябва качествена подмяна на спалнята? Ние ще ви отговорим - за да подобри съня си, човек трябва да започне от спалните комплекти. Най-новите проучвания посочват, че все повече хора страдат от непълноценно спане. Истината е, че липсата на здрав сън е „заболяването“ на съвременните хора и то не защото имат реални проблеми, а защото така и не са осъзнали, че е изключително важно да избират правилните спални комплекти. Не, не се изненадвайте. Оказва се, че е важно не само на какво легло спиш, но и каква е средата, в която заспиваш. От какви материали са изработени елементите от спалните комплекти, обърнато ли е достатъчно внимание на малките детайли, здравинатата и още, и още. Да, всички сме виждали какви ли не реклами за космически матраци, невероятни възглавници и какво ли още не, но защо спалните комплекти се пренебрегват? Спалните комплекти не са маловажни. За да имаме наистина пълноценен сън, то цялото пространство, в което спим, трябва да бъде добре подредено. Именно поради тази причина в Top Market предлагаме такова голямо разнообразие от спални комплекти – защото знаем, че са важни за качествения сън на вас и вашето семейство.

Спалните комплекти са „лицето и душата“ на спалнята

Важността на спалните комплекти е доказана с множество изследвания. Масово се смята, че единственото важно нещо е леглото, а какво има около него и дали изобщо има спални комплекти е подробност, на която не е нужно да се обръща чак толкова внимание. Това е грешен подход. Спалните комплекти създават атмосфера, с която вашият организъм се настройва за сън и си почива пълноценно. Именно поради тази причина не бива да пренебрегваме избора си, когато става дума за спални комплекти. В Top Market ще откриете над 130 вида спални комплекти, което означава, че има всичко, за което смятале, че трябва да присъства в спалните на мечтите ви. И като казваме „лицето и душата“ на вашите спални, наистина го имаме предвид. Спалните комплекти не са просто „място за спане“ - сред тях човек възвръща своите сили и преживява сънища. Следователно всички ние трябва да им обръщаме повече внимание. Затова и при нас можете да откриете такова разнообразие на комплекти за спалня.

Тенденциите в спалните комплекти за следващите няколко години

Интериорният дизайн е една от най-бързо променящите се сфери и това засяга всеки елемент от дома, включително и спалните ни комплекти. На всеки няколко години тенденциите в обзавеждането се променят. Tова влияе не само на спалните комплекти, а дори на най-обикновените мебели. Специалистите изследват теченията, анализират ги и след това обясняват защо трябва да изберем по-скоро бледи комплекти калъфки, отколкото ярки, от какъв материал да са изработени нощните шкафчета, колко голямо да е огледалото в спалнята и така нататък. Впрочем, тези тенденции в никакъв случай не подминават и спалните комплекти. Даже напротив – спалните комплекти сериозно се повлияват от световните модни промени. Ето и някои от най-актуалните тенденции не само при спалните комплекти, но и в аксесоарите, с които изпълваме нашето „тихо място“.

  1. В изработката на спални комплекти все повече се налагат естествените материали и материи. Например дърво за изработката на плоскостите в спалните комплекти, памук и коприна за комплектите спално бельо и завесите в спалнята, кожа за табуретки и столове и т.н.
  2. Експертите твърдят, че в спалнята е по-добре цветовите нюанси да са по-бледи, по-приглушени, за да не напрягат очите и да носят асоциация със спокойствие, което от своя страна да доведе до по-качествен сън. Това важи и за цветовете, които преобладават в спалните комплекти във вашата спалня.
  3. Все повече се налагат многофункционалните мебели, чрез се пести пространство, но пък се използват пълноценно. Защото спалните комплекти не са просто мебели, поставени в една стая, за да събират прах. Те трябва да са хем удобни, хем функционални, хем естетически издържани, хем качествени. Точно каквито предлагаме ние от Top Market и които ще откриете сред различните модели спални комплекти.
  4. Малко на брой мебели - повече възможности. Интериорните дизайнери съветват да залагаме на по-малък брой мебели, не само в нашите спални, но и в целия ни дом. Така че да отворим място за растения, различни аксесоарни комплекти или пък просто да оставим повече въздух в пространството, в което спим.
  5. Универсалност в спалните комплекти, за да може да издържат във времето. Това ще рече, че ако си харесате модел от някакви по-ексцентрични спални комплекти, има опасност не след дълго да усетите желание да смените интериора. Затова специалистите избират по-универсален вид на спалните комплекти, без това да означава непременно уеднаквяване. Когато решавате как да обзаведете вашата спалня, помислете за опростен дизайн сред предложенията от спални комплекти и някакъв акцент, който да придава център и свежест. Това може да са комплект свещници или цветя. Изборът е ваш.

Разнообразието на спални комплекти в Top Market е впечатляващо

Всеки може да се убеди сам в нашите думи, влизайки в сайта ни и виждайки сам колко много различни видове спални комплекти можем да предложим на клиентите. Разнообразието е на всякакви нива – работим с различни производители на спални комплекти, с различни ценови категории и най-различни материали, от които са произведени мебелите. Това ни дава свобода да предлагаме на клиентите ни максимален брой спални комплекти, подходящи за всеки джоб. Освен това продуктите, които предлагаме, покриват широк диапазон от различни спални комплекти, което автоматично означава, че независимо каква сума сте отделили, за да влезете в света на спалните комплекти, при нас ще откриете точно това, от което имате нужда.

Как да се ориентирате сред многото предложения за спални комплекти в Top Market?

Редно е да признаем, че когато някой търси качествени предложения за своя дом, и в частност спални комплекти, лесно би могъл да се „изгуби“ сред многото компании, които твърдят, че предлагат „море“ от качество и количество. В Top Market всичко е ясно поднесено, с възможно най-много подробности и без скрити „изненади“, за които клиентът, харесал си някой от нашите спални комплекти, разбира в последния момент. При нас спалните комплекти са описани така, че всеки клиент веднага да се ориентира в размерите, материалите, цветовете, всички елементи, които са включени в цената, и тези, които не са. Освен това винаги можете да се информирате за срока на доставката на спалните комплекти, както и колко би струвало, ако искате да добавите нещо към вашата поръчка. Както може би вече разбирате, нашата идея, не само при спалните комплекти, но и при поръчката на всички други артикули, е информацията да бъде поднесена максимално коректно за всеки клиент, за да може той да направи точния избор за себе си и своя дом.

Как функционират различните филтри за спалните комплекти в сайта на Top Market?

Сайтът ни е интуитивен, затова едва ли ще срещнете някакви трудности с филтрирането на различните модели спални комплекти. И все пак, ще ви ориентираме максимално подробно. В полето „Позиция“ можете да сортирате спалните комплекти по име (в случай че знаете кой модел точно търсите) и по цена. За да изберете дали цената за съотвените спални комплекти да е възходяща или низходяща, натиснете стрелката, намираща се непосредствено до полето „Позиция“. В поле „Покажи“ можете да изберете по колко модела спални комплекти на страница да се показват. Вляво под категориите пък можете да филтрирате резултатите директно по името на производителя на спалните комплекти. Отдолу е любимото ни поле - „Подарък“. Избирайки го, ще видите всички модели спални комплекти, с които предлагаме специален подарък. Ако държите на определен материал за вашите спални комплекти, от поле „Материал“ можете да изберете предпочитания от вас. Завършваме с цената на спалните комплекти – тя може да се регулира до максималната сума, която вие решите. Казхаме ви – направили сме всичко максимално лесно, за да можете бързо и сигурно да разгледате предложенията ни за спални комплекти и също така бързо и сигурно да поръчате. С безплатна доставка, разбира се.

От какъв материал са изработени най-качествените спални комплекти?

Няма еднозначен отговор на този въпрос. Истината е, че изборът на материал за спалните комплекти е обвързан както с личните предпочитания на самия клиент, така и с финансовите му възможности. Затова и няма как някой да посочи един материал за спални комплекти и да заяви, че е най-добрият. Всъщност, ситуацията е комплексна, защото ако материалът ви е изключителен, но изработката на спалните комплекти и отношението към вас са на ниско ниво, независимо дали си говорим за спални комплекти, дивани или каквото и да е, резултатът няма да е добър за вас. Именно затова в Top Market държим на професионалното отношение с всички производители, с които работим. Защото то се пренася и върху клиентите, които са решили да си закупят от нас един от многото спални комплекти или пък някаква техника.

Знаете ли какви елементи може да съдържат спалните комплекти?

Ние ще ви кажем – всякакви. Леглото в спалните комплекти е отправната точка. Може да има още матрак, гардероб, скрин, огледало, нощно шкафче, скрито RGB осветление. Спалните комплекти могат да съдържат и подматрачна рамка, тоалетка и др. Всички клиенти, които са решили да оборудват своите спални, могат сами да изберат какво да има в техните спални комплекти и какво не. Освен че така сами избират какво да има в спалните им комплекти, хората сами регулират и цената на покупката, която варира според броя и вида на допълнителните мебели и аксесоари.

Нашите спални комплекти може да се купят и на кредит

Защото сме напълно наясно, че в съвременния свят е по-спокойно да разделиш плащанията си. Ако сте се влюбили в един от спалните комплекти, които предлагаме, спокойно можете да разсрочите плащанията си. За да ви е удобно и да ви е спокойно. Тази опция отново ви дава максимална свобода за закупуване на определен модел от спалните комплекти. Впрочем, не е случайно, че Top Market спечели титлата за „Коректен магазин“ в Pazaruvaj.com. Тази оценка се съставя от действителните мнения на над 600 наши клиенти. Разбира се, те са се сдобили чрез нас не само със спални комплекти, но и с всякаква необходима техника. И са направили това с еднократно или разсрочено плащане.

Срокове на доставка на спалните комплекти

Разбира се, сроковете за доставка на спални комплекти варират в зависимост от няколко фактора. Първият е дали въпросният вариант, който вие сте избрали от многото ни предложения за спални комплекти, е в наличност. Ако точно този от спалните комплекти е в наличност, то той ще бъде доставен до вас бързо. Ако не е, естествено, ще е необходимо малко повече време. Освен това, много е важно да знаете, че условията и сроковете за доставка са валидни не само за спалните комплекти, но и за всички артикули, които поръчате от Top Market. Ако направите своята поръчка след 16:00 ч. в работен ден, тя ще бъде обработена на следващия ден. Ако поръчате някой от спалните ни комплекти в петък след 16:00 ч., събота, неделя или официален празничен ден, вашата поръчка ще бъде обработена в първия работен ден. Това са стандартни правила, които всеки клиент трябва да знае предварително, а не да разбира в последния момент. Когато говорим за онлайн поръчка на спални комплекти или каквито и да било други мебели, техника и всякакви артикули, всеки клиент трябва да е наясно с цялата информация, която засяга пряко него и неговата поръчка. Така ние виждаме професионалното отношение.

Доставката на спални комплекти от Top Market е безплатна

Не само на спалните комплекти, но и на всички други артикули, които можете да закупите при нас. Така че, ако вече сте избрали сред многото спални комплекти именно онзи, който най-добре приляга на вас и вашия дом, то не се колебайте повече и не мислете за доставката – тя няма да оскъпи вашата поръчка, защото е напълно безплатна. Да не говорим, че е бърза и напълно сигурна. Ние от Top Market работим с три различни куриерски фирми, така че дори и в този етап от поръчката на спални комплекти или други артикули, даваме възможност за избор.

Как можете да платите, ако вече сте си харесали един от многото спални комплекти?

Добрата новина е, че за всеки един от нашите спални комплекти вие можете да платите така, както ви е най-удобно. След като изберете точния модел, всички допълнителни неща към него и попълните нужните данни, можете да изберете метод на плащане – банков превод, наложен платеж или плащате с кредитна или дебитна карта. Сигурни сме, че вече сте го запомнили, но ще кажем още веднъж – идеята и целта на Top Market е да предлага на своите клиенти най-висококачествените артикули, най-бързата доставка и най-добрите цени. Разбира се, това важи и за спалните комплекти.

Имате въпроси за нашите спални комплекти или за някой друг артикул?

Тъй като сме онлайн магазин, понякога нашите клиенти имат нужда да зададат няколко въпроса, да направят няколко уточнения и така да избистрят своя избор сред спалните комплекти или друг артикул от хилядите, които предлагаме. Начините да се свържете с нас са чрез имейл sales@topmarket.bg или на телефон 0899 925 741, ако питанията ви са свързани със секция Мебели (в която влизат и спалните комплекти) и телефон 0893 512 036, ако искате да зададете въпрос за артикул от секция Техника. Можете да се свържете с нас от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 ч.

Как може да върнете закупения от вас модел от спалните комплекти?

Може да се окаже, че не сте изчислили добре размерите, че погрешка сте поръчали нещо, което не ви трябва или причината да върнете артикула е някаква друга. Независимо дали говорим за някой от спалните комплекти или пък за закупена техника от Top Market, ако искате да върнете стоката, в 14-дневен срок трябва да попълните Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки, който ще откриете на нашия сайт. Така ще върнете безпроблемно избрания модел от спалните ни комплекти и ще си получите парите обратно.

Top Market е носител на титлата Коректен магазин на сайта Pazaruvaj.com

И това никак не е случайно. Тази оценка получихме след анализа на над 600 мнения на наши клиенти, някои от които са закупили и спални комплекти. Според данните, 92.05% от потребителите, пазарували от нас, биха ни препоръчали на други. Общата ни оценка е максималните пет пълни звезди. Така че, ако вече сте избрали някой от нашите спални комплекти, изобщо не се замисляйте, а го поръчайте, защото сте попаднали на най-надеждното място онлайн.

„Сънят е златната верига, която държи здравето и тялото ни свързани“, Томас Декер

Щом известният английски драматург от 16 в. е вкарвал подобни мъдри слова в своите произведения, не е редно ние, съвременните хора, да пренебрегваме силата и важността на съня и спалните комплекти в нашите домове. Както писахме още в началото на този текст, мнозина пренебрегват спалните комплекти и смятат, че качеството на съня зависи единствено и само от вида матрак или специалната възглавница. А всъщност, за да спим добре, имаме нужда от съвкупност от фактори, единият от които са качествените спални комплекти, които носят цялостния „вкус“ на нашата спалня, подхранват настроението в нея и предразполагат организма ни към пълноценен сън. След това идва цялостният интериорен дизайн, за чиито тенденции, които засягат и спалните комплекти, също говорихме. И накрая, но не на последно място, е много важно какъв начин на живот водим. Постоянният стрес, злоупотребата с алкохол и цигари и всякакви други уж „безобидни“ ежедневни неща влияят сериозно на нашия сън.

Ние ви предлагаме да започнете да се грижите за съня си, като разгледате нашите предложения за спални комплекти и изберете онзи, който най-добре пасва на вашия дом и на настроението, което искате да носи спалнята ви. Само с няколко клика на мишката можете да направите поръчка и дадете начало на мисия „Сън: подобрение“. Не се колебайте повече, а разгледайте изключително разнообразните ни предложения за спални комплекти, защото именно там ще откриете онзи, който ще ви покаже какво означава да се „потопиш в съня“.

Спалните комплекти са „лицето и душата“ на спалнята

Тенденциите в спалните комплекти за следващите няколко години

Разнообразието на спални комплекти в Top Market е впечатляващо

Как да се ориентирате сред многото предложения за спални комплекти в Top Market?

Как функционират различните филтри за спалните комплекти в сайта на Top Market?

От какъв материал са изработени най-качествените спални комплекти?

Знаете ли какви елементи може да съдържат спалните комплекти?

Нашите спални комплекти може да се купят и на кредит

Срокове на доставка на спалните комплекти

Доставката на спални комплекти от Top Market е безплатна

Как можете да платите, ако вече сте си харесали един от многото спални комплекти?

Имате въпроси за нашите спални комплекти или за някой друг артикул?

Как може да върнете закупения от вас модел от спалните комплекти?

Top Market е носител на титлата Коректен магазин на сайта Pazaruvaj.com

„Сънят е златната верига, която държи здравето и тялото ни свързани“, Томас Декер