Техника

TEKA 5 години пълна гаранция

1.10.2018
TEKA 5 години пълна гаранция

Уважаеми клиенти,

Тека България Ви подарява допълнителни 2 години пълна гаранция за всеки закупен електроуред до 31.12.2018 г. от Top Market. По този начин Вие получавате 5 години пълна гаранция за Вашия нов електроуред.
За да получите допълнителната гаранция, е необходимо да регистрирате уреда си до 30 дни от закупуването му.
Регистрацията може да се извърши чрез:
- на телефона : 0700 10 218 – национален телефон за цялата страна
- на линк: http://bgs.bg/teka1/promoadd.php

Условия:
1) Допълнителната гаранция e валидна на територията на Република България.
2) Предоставената допълнителна гаранция не променя Вашите права по закон .
3) За да получите допълнителната гаранция от 2 години, трябва да регистрирате закупения уред на http://bgs.bg/teka1/promoadd.php или да се обадите на национален телефон 0700 10 218.
4) Данните, които трябва да предоставите са: име, адрес, валиден електронен адрес, дата и търговски обект на закупуване, вида на уреда и неговия сериен номер. Серийният номер започва с SN и се намира на продуктовия стикер върху уреда, както и на стикера, поставен на кашона.
5) Когато регистрирате успешно Вашия уред, системата ще Ви генерира сертификат с индивидуален номер, който Вие трябва да запишете на гаранционната карта или да принтирате и прикачите към гаранционната форма.
6) Допълнителната Гаранция се признава при предоставяне на индивидуалния генериран код от системата за регистрация и платежен документ за покупката.
7) При загуба на гаранционна карта или идентификационен код е необходимо да се обадите на тел: 0700 10 218 и да предоставите серийния номер. Оставащия период на Вашата гаранция можете да проверите на телефон: 0700 10 218, като предоставите серийния номер на уреда.
8) Допълнителната гаранция се покрива от същите условия, както и в оригиналната гаранционна карта, придружаваща уреда.
Всеки продукт може да се регистрира само веднъж.

 

Прегледай всички уреди TEKA с удължена гаранция

© Developed by CommerceLab