Техника

Хладилници

ФИЛТЪР
Сортирай по: Покажи
42
345 продукта

Дотолкова сме свикнали с мълчаливото присъствие на хладилниците в домовете ни, че понякога забравяме колко са важни всъщност те. Сещаме се колко са ни ценни в мига, в който се развалят. Тогава първо се ядосваме, после изпадаме в паника, а накрая се усещаме, че нито сме поддържали хладилниците си, нито сме се интересували от „сигналите“, които са ни давали, че нещо не е наред. Е, рано или късно хората си купуват нови хладилници. Ако и вие сте на този важен етап от живота си, ние от Top Market сме тук, за да ви преведем през целия процес от избора на хладилници, до изясняването на всички детайли и самата онлайн поръчка. Щом имате нужда от нови хладилници, нашият екип е насреща. Но първо нека ви представим няколко любопитни факта.

Как да се грижите за своите хладилници

Хладилници 2 - най-голям избор на хладилници на изгодна цена

Да, и за тази бяла техника си има някои елементарни правила, но това не значи, че всички ние ги знаем. Даже напротив. Повечето хора не са наясно как да почистват своите хладилници, за да им служат по-дълго време. Най-добре и най-безопасно хладилниците се почистват, след като ги изключите от електрическата мрежа и избършете вътрешността им с кърпа с подходящ препарат. Хората говорят, че хладилници се чистят чудесно и с пресен лимонов сок, но не вярвайте много на подобен тип домашни хрумвания, защото някои от тях не са проверени. Онова, което е сигурно обаче, е, че не бива да използвате абразивни материали или груби материи, за да не надраскате хладилниците си.

Как се размразяват хладилници

Хладилници 3 - най-голям избор на хладилници на изгодна цена

По принцип всички съвременни хладилници имат система, чрез която се размразяват сами. Това става чрез специален отвор, по който изтича размразената вода и отива в определено за целта легенче, а след това се изпарява. При желание от ваша страна, можете да почиствате отвора и тавичката, за да поддържате по-дълъг живота на вашите хладилници.

Какви са идеалните температури за работата на хладилниците

Хладилници 4 - най-голям избор на хладилници на изгодна цена

Някога замисляли ли сте се каква трябва да е температурата във вашите кухни, например, за да може хладилниците, които се намират в тях, да работят максимално добре? Ние ще ви кажем – добре е температурната граница да е между 10 и 30 градуса по Целзий. Тогава хладилниците се „чувстват“ най-добре и съответно работят най-добре.

А знаете ли как е правилно да се местят хладилниците?

Хладилници №1 - най-голям избор на хладилници на изгодна цена

Тъй като сме професионалисти, ние знаем и тази информация. Специалистите препоръчват хладилниците да се пренасят изправени и причината се крие в компресора. Той има специални щифтове, които са произведени така, че да поемат натоварванията при естественото положение на хладилниците, а именно – изправеното. Затова и пренасянето в хоризонтално положение е по-скоро непрепоръчително.

Топ шест храни, които няма да се чувстват комфортно в хладилници

Да, макар и да сме свикнали да слагаме всичко в хладилниците, оказва се, че има храни, за които е по-добре да останат отвън. Разбира се, ако искаме да запазим хранителните им качества и свежестта им. Проучихме въпроса и сега ви предлагаме списък с шест от тях, които масово пъхаме в хладилниците, но за които е много по-добре да бъдат оставени намира. Ето кои са те:

  1. Готовата салата – на всички ни се случва да не изядем цялата салата. И в повечето случаи, за да не я изхвърлим, решаваме да я сложим в хладилниците. Грешка! Така тя няма да остане свежа, а и рискуваме да „ароматизираме“ хладилниците доста неприятно.
  2. Домати – ако държите на всички хранителни качества на доматите, както и на специфичния им вкус, дръжте ги извън хладилниците, най-добре на стайна температура.
  3. Хляб – истината е, че хлебните изделия, стоящи в хладилниците, изсъхват много по-бързо.
  4. Авокадо – ако го държите извън хладилниците, авокадото ще зрее правилно и ще се запази за по-дълго време.
  5. Чесън – мястото на чесъна не е в хладилниците, а в проветриво и сухо помещение.
  6. Мед – най-добре извадете бурканите с мед от хладилниците и ги приберете в някой шкаф.

В Top Market ще откриете всички видове хладилници

Хладилници 6 - най-голям избор на хладилници на изгодна цена

В богатия ни асортимент ще откриете хладилници с долна и горна камера, хладилници с една врата, Side by Side хладилници, хладилници за вграждане и, разбира се, хладилни витрини. Както с всеки наш артикул, и тук сме се постарали да представим продукцията на голям брой производители, за да дадем колкото се може по-голям избор на всеки наш клиент. Разбира се, и при хладилниците разполагаме с всички филтри от онлайн магазина ни, които позволяват прецизни резултати. Тяхната идея е всеки клиент да регулира сам колко и какви артикули да му се показват.

Как работят филтрите в Top Market за избор на хладилници

Ето ви бързо въведение, чрез което да научите как точно да прецизирате своето търсене в категория „Хладилници“ така, че да откриете точно това, което търсите, без да бъдете „затрупани“ от странична информация. В лявата колона ще откриете различни менюта, чрез които да започнете първоначалното филтриране на всички хладилници, които предлагаме. Това са „Производител“, „Гаранция“, „Енергиен клас“, „Цвят“, технология „NO FROST”, “Хладилник тип“ и „Цена“. Имате пълната свобода да избирате всичко, което ви върши работа, за да „стесните кръга“ на резултатите. След като сте достигнали до етапа, който ви удвлетворява, можете да се насочите към падащите менюта в началото на страницата, чрез които ще подредите резултатите за хладилниците по позиция, име и цена, да се показват във възходящ или низходящ, както и по колко артикула на страница да виждате. Всичко това е направено с една единствена цел – независимо какви артикули са ви необходими – хладилници, мебели и т.н., вие да можете сами да подреждате това, което ви се показва  спрямо специфичните ви нужди. Смятаме, че това е изключително важно качество на нашия онлайн магазин, а хилядите ни клиенти го потвърждават.

При нас има различни опции за заплащането на хладилниците

Хладилници 5 - най-голям избор на хладилници на изгодна цена

След като вече сте избрали конкретен модел и искате да го купите от нашия онлайн магазин, системата ни ви предоставя различни опции за заплащане. Имате възможност да закупите хладилниците чрез плащане по банков път или чрез кредитна или дебитна карта. Разбира се, ако изберете опцията „Наложен платеж“, плащането ще е директно на куриера. А ако пък сте преценили, че за вас е по-удобно да разсрочите покупката си, можете да го направите, като си изберете чрез коя банка и на какви вноски да стане. Вече се убедихте, че даваме пълната свобода на нашите клиенти да купуват всичко, което искат по начина, който искат. Замалко да забравим – доставката на хладилници (а и не само) е напълно безплатна!

Имате нужда от хладилници или друга бяла техника? Свържете се с нас още сега!

Нашите специалисти винаги ще отговорят на вашите въпроси или ще ви дадат съвет относно хладилниците. Ако не можете да решите кой от избраните от вас хладилници да си закупите, чудите си какви са предимствата им спрямо други или просто искате да уточните някакви подробности, не се колебайте, а се свържете с нас. Можете да го направите по много начини – изборът е ваш. За въпросите относно хладилници или друга техника можете да ни намерите на телефон 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а в случай че питанията ви са за отдел Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.Тъй като хладилниците са полезни, вече са енергоспестяващи и някои дори са смарт, редно е всички да преразгледаме отношението си към тях. Нужно е да разберем необходимостта от един качествен хладилник и ползите за начина ни на живот, които носи той. Разгледайте хладилниците в Top Market и вземете онзи, който ви е грабнал окото, още днес!

Как да се грижите за своите хладилници

Как се размразяват хладилници

Какви са идеалните температури за работата на хладилниците

А знаете ли как е правилно да се местят хладилниците?

Топ шест храни, които няма да се чувстват комфортно в хладилници

В Top Market ще откриете всички видове хладилници

Как работят филтрите в Top Market за избор на хладилници

При нас има различни опции за заплащането на хладилниците

Имате нужда от хладилници или друга бяла техника? Свържете се с нас още сега!