Техника

Съдомиялни

ФИЛТЪР
Сортирай по: Покажи
42
72 продукта

Сигурни сме, че всички сме единодушни - домакинските уреди значително подобряват качеството на живот и спестяват много време, като ни заместват в някои неприятни задължения.
В това число спокойно можем да включим съдомиялната машина – пръв помощник на всяка домакиня. Този уред е изключително необходим, особено за големи семейства и е част от дома на много хора.
Ето кои са основните предимства на съдомиялните:
Спестявате време. Ако използвате съдомиялна машина 1-2 пъти на ден, можете да спестите до 1 час, прекаран в миене на съдове. Това едва ли е любимото Ви занимание... Съгласете се с нас, по-добре е да прекарате времето си за по-приятни или необходими неща, отколкото да се борите със замърсените съдове.

Спестявате пари.
а) за вода – при съдомиялна машина за 1 пълноправно измиване се използва около 10-15 литра вода, докато с ръчно измиване, ще имате нужда от повече-  около 30-50 литра. Не е ли чудесно? Освен това съдомиялната машина е способна да нагрява самата вода и затова е възможно да се използва само студена вода.
б) за електроенергия - модерните съдомиялни машини са много икономични, което е още един плюс и причина да си вземете и Вие.

По-чисти съдове. Без значение колко много се опитвате, но да измиете съдовете по начина, по който съдомиялната машина ще го направи… това май е мисия невъзможна. Благодарение на тази „чудна машина“ всички чинии, прибори, тави, чаши и други ще бъдат почистени перфектно. Дори няма да има и следа от засъхналите петна. Само трябва да изберете правилната програма. Много е трудно да се постигне този резултат ръчно.

Дезинфекция на съдовете. При избора на програми с температура над 65-70 градуса, чиниите, чашите и приборите ще излязат не само чисти, но допълнително дезинфекцирани. Високата температура ще Ви позволи да унищожите всички вредни микроорганизми. Това е от изключително значение, особено за семейства с малки деца.


Възможност веднага след измиване да използвате съдовете. В края на програмата за измиване всички прибори и съдове ще са не само чисти, но и сухи и напълно готови за директно използване. Няма нужда да чакате докато изсъхнат, както се получава при ръчното измиване. Използвайте ги веднага – чисти, дезинфекцирани и напълно сухи.

Практичност и функционалност. Съдомиялната машина е лесна и достъпна в употреба, и ако има полу-зареждаща функция, тя става още по-удобна и печеливша. Много е лесно да я използвате -  всички модерни модели са оборудвани с интуитивен сетивен контрол.
Можете също така да програмирате работата на съдомиялната машина по всяко време на деня, когато таймерът е включен (програмата за отложено начало).

По-здрава и красива кожа. Сигурно вече се питате какво общо има съдомиялнята с нашата красота. Има, разбира се!  Когато използвате съдомиялна машина, ще спрете да използвате препарати, които изсушават кожата. Така че може да предпазите ръцете и маникюра си. Не е ли чудесно?

Съдомиялната машина измива не само съдове и прибори. Този уред може да измие огромен брой елементи, които трудно бихме могли да измием ръчно: решетки на барбекю, подвижни части на кухненски печки, форми за печене, тесни буркани и бутилки, вази, части на различни уреди и много други.

Как да изберете съдомиялна машина?
Когато избирате своя модел вземете предвид не само цената, марката и размерите, но и функционалността. Обикновено потребителите обръщат внимание на моделите с голям набор от програми и опции, които не се използват в крайна сметка. За всекидневни нужди, стандартен набор от 5-6 програми е достатъчен. Платете за всички други, само ако са наистина необходими за Вас.
При избора на съдомиялна машина специалистите съветват да обръщат внимание не само към консумацията на енергия, но и за потреблението на вода. Ако искате да изберете икономична съдомиялна машина, потърсете модел, който консумира не повече от 10 литра на цикъл.
Разгледайте всички модели, които предлагаме в сайта ни. Те се отличават с високо качество, функционалност и са на достъпни цени. Подбрали сме модели на доказали се марки, сред които BOSCH, GORENJE, HANSA, INDESIT, SAMSUNG, SNAIGE и други.