Техника

Уреди за вграждане

ФИЛТЪР
Сортирай по: Покажи
42
511 продукта

Популярна съвременна поговорка гласи: „По уредите за вграждане посрещат и пак по тях изпращат“. Защото кухнята отдавна не е просто място за готвене, а се е превърнала в пространство, в което се събира цялото семейство. А уредите за вграждане дават повече свобода, естетическа завършеност и компактност. В Top Market можете да откриете всички видове уреди за вграждане, за които се сетите. Съветваме ви да обърнете специално внимание на компанията HANSA.

Качествените уреди за вграждане са при нас

HANSA вече над 50 години е водещ производител на битова техника и домакински уреди. И тъй като ви говорим за име в бялата техника, трябва да сте убедени, че продукцията им е напълно безупречна и призната навсякъде.

Предлагаме всички видове уреди за вграждане

За да може да отговори на колкото се може по-голям диапазон от изисквания, компанията предлага всички видове уреди за вграждане. Така всеки клиент, решил да обнови или допълни своята кухня или мокро помещение, ще открие точно това, което търси. Уредите за вграждане включват готварски печки, фурни, плотове за вграждане, аспиратори, микровълнови печки, съдомиялни, перални машини и хладилници. Предлагаме ги с енергиен клас A, A+ и A++, електрически, газови и комбинирани печки, керамични, чугунени, газови, комбинирани и индукционни плотове и уреди за вграждане с всякакви други характеристики. Защото разнообразието означава по-добър избор.

Разликата между уредите за вграждане и обикновените

Уреди за вграждане. Разликата между уредите за вграждане и обикновените

Постепенно уредите за вграждане започнаха да се налагат на пазара на бяла техника, защото са много по-компактни от другите. Освен това са и по-практични, а все по-често са и естетически по-добре издържани. Клиентите предпочитат тези уреди и защото са по-безопасни, което е изключително важно.

Оглеждайте се за специални предложения сред нашите уреди за вграждане

Уреди за вграждане. Оглеждайте се за специални предложения сред нашите уреди за вграждане

Открийте категорията „Специални предложения“, в която ще намерите селектирани артикули. Също така не бива да пренебрегвате и категорията „Ново от техника“, където попадат новите ни предложения сред уредите за вграждане.Пет години пълна гаранция за техниката за вграждане означава, че клиентите спокойно могат да забравят за всякакви притеснения и да използват уредите, които са си закупили, пълноценно. Гаранцията ги защитава и дава спокойствие. Нашата техника за вграждане е от най-високо ниво и в тези думи можете да се убедите сами.

Доставката на уредите ни за вграждане е напълно безплатна

При поръчка на някой от нашите уреди за вграждане или какъвто и да е друг артикул, вашата доставка ще бъде напълно безплатна. Можете да заплатите поръчката ви чрез наложен платеж, банков превод или с банкова карта онлайн. А можете да се възползвате и от разсрочено плащане. Свържете се с нас още сега на електронния ни адрес sales@topmarket.bg или на телефон 0893 512 036 (за техника) и 0899 925 741 (за мебели).

Качествените уреди за вграждане са при нас

Предлагаме всички видове уреди за вграждане

Разликата между уредите за вграждане и обикновените

Оглеждайте се за специални предложения сред нашите уреди за вграждане

Доставката на уредите ни за вграждане е напълно безплатна