Техника

Инструменти

ФИЛТЪР
Сортирай по: Покажи
42
648 продукта

Ако има нещо, свързано с нашия дом или градина, което хем да подобрява средата, в която живеем, хем да ни кара да се чувстваме пълноценни и полезни, то това са правилните инструменти. Преди години инструментите са били ограничен брой и всичко друго се е постигало с подръчни материали, сръчни ръце и безспорно майсторство. Днес имаме на разположение какви ли не технологични хрумвания и инструменти, които не само ни помагат за ремонти и подобрения, но и ни учат как да си служим с тях. Разбира се, в Top Market можете да откриете всички инструменти, от които се нуждаете. Винаги сме се старали да даваме на нашите клиенти колкото се може по-голямо разнообразие, като категорията ни „Инструменти“ е идеалният пример. Тъй като не ви говорим празни приказки, ще ви организираме виртуална разходка сред различните секции с инструменти, за да се запознаете с тях, а и да сте наясно какво ви предлагаме в нашия онлайн магазин.

Инструменти от категория „Пробивни машини“

Инструменти, Пробивни машини, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Започваме с тежката артилерия – категория „Пробивни машини“. Макар и името им да звучи някак респектиращо, тези инструменти всъщност са прецизни и полезни помощници на всеки домашен майстор, независимо дали е професионалист или начинаещ. Задължително условие при ползването на този вид инструменти е да сте се запознали добре с ръководството за употребата им. Макар и да са предвидени предпазни механизми, ако човек не знае как да борави с пробивните инструменти, работата става направо опасна. Затова никога не пренебрегвайте инструкциите на всички видове инструменти – те не са написани просто ей така. В категория „Пробивни машини“ попадат много модели бормашини, перфоратори, къртачи, винтовери и гайковери. Ако имате нужда от инструменти, с които да пробивате до насита различните повърхности на вашия дом, то ще откриете всичко необходимо при нас.

Инструменти от категория „Шлайф машини“

Инструменти, Шлайф машини, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Вероятно сте чували мъдрата фраза, че истинският майстор се познава по доброто шлайфане. А ние бихме добавили – и по добрите инструменти за шлайфане. В нашата категория „Шлайф машини“ отново ви предлагаме инструменти на различни производители, а инструментите в тази секция са съответно ъглошлайфи, шлайф машини и шмиргели. При нас разнообразие има, при вас желанието е налице, остава само да си купите инструментите, които са ви нужни и да намерите място, на което да се развихрите.

Инструменти от категория „Водоструйки“

Инструменти, Водоструйки, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

В тази категория попадат различни модели водоструйки на различни фирми. Идеята ни е, че за всеки клиент си има подходящите инструменти, затова трябва да даваме колкото се може по-голям избор. Ако имате нужда от водоструйки, аз да почистите определени помещения от дома ви, гаража, терасата на двора или дори вашия автомобил, можете да откриете подходящите инструменти в Top Market. Ние сме надежден отнлайн търговец, а доказателство са нашите многобройни клиенти.

Инструменти от категория „Електрожени“

Инструменти, Електрожени, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

В Top Market ще откриете инверторни електрожени с отлични заваръчни характеристики. Чрез тези инструменти можете да извършвате изключително прецизни заваръчни дейности. Така че, при нужда от инверторни електрожени, знаете в кой онлайн магазин да влезете, нали?

Инструменти от категория „Острилки“

Инструменти, Острилки, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Ако не сте много запознати с наименованията на различните инструменти, може би названието „острилки“ ще ви се стори странно. Разбираме ви, но ще ви разясним, че тук попадат всякакви инструменти за заточване и наостряне на вериги и други.

Инструменти от категория „Пистолети“

Инструменти, Пистолети, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Да, в Top Market има огромно разнообразие от техника и мебели, в това число и инструменти, но оръжията не попадат в нашия асортимент. Единствените пистолети, които можете да откриете при нас, са за ваше улеснение при ремонти или подобрения на средата, в която живеете. Вие сте професионалист в сферата на ремонтите и познавате различните инструменти? Тогава със сигурност знаете за какво служат пистолетите за горещ въздух, които можете да намерите при нас. И не, не ви е необходимо разрешително, за да си ги купите.

Инструменти от категория „Помпи“

Инструменти, Помпи, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Ако имате нужда от помпа за поливане на двора, за мръсна или чиста вода, както и помпа фонтан, то няма начин да не откриете именно онази, която търсите, сред инструментите в Top Market. Ако не сте сигурни точно каква ви трябва или всъщност нямате никаква представа какво представляват помпите, винаги можете да се обадите на нашите телефони или да ни пишете, а ние ще ви дадем цялата нужна информация, както за конкретните инструменти, така и за определените категории.

Инструменти от категория „Компресори“

Инструменти, Компресори, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Всички знаем за какво ни служат компресорите, но не всички си имаме такива инструменти у дома. А не би било лошо, особено ако имаме нужда от тях. Затова в Top Market имате избор и на компресори. Никога не се знае какво ще ви потрябва и ние сме решили да се подготвим добре/ Така сме ви полезни във всеки един момент с всякакви видове инструменти.

Инструменти от категория „Триони, циркуляри и рендета“

Инструменти. Триони, циркуляри и рендета, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Е, името на тази категория казва всичко необходимо, за да разберете какви инструменти можете да откриете. Въпреки това ще ви дадем по-голяма яснота – при нас ще откриете рендета, прободни триони, оберфрези, циркуляри и т.н. Тъй като не знаем от какво точно ще имате нужда, сме решили да се подсигурим с всякакви инструменти.

Инструменти от категория „Ръчни инструменти“

Инструменти, Ръчни инструменти, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Тук ще откриете нашите предложения за нивелири. Да, добрият майстор се познава по това, че нивелирът му служи, само за да докаже, че работата е свършена съвършено. Е, ако все пак се нуждаете от доказателство, че трудът ви върви в правилната посока, задължително е сред инструментите ви да има нивелир.

Инструменти от категория „Градинска техника“

Инструменти, Градинска техника, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Да си дойдем на думата! Всеки, който има привилегията да разполага с голям двор или професионално се занимава с градинарство и озеленяване, знае, че без правилните градински инструменти, много трудно ще постигне каквото и да било. Именно поради тази причина сме обърнали сериозно внимание на този тип техника. В нашия онлайн магазин ще откриете всякакви инструменти, с които да работите на открито – електрически и моторни косачки, електрически и моторни тримери, храсторези, верижни триони, мотофрези, пръскачки. Те ще са ви от помощ при всякакви „зелени“ операции.

Инструменти от категория „Други инструменти“

Инструменти, Други инструменти, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Тук поставяме всички инструменти, които така и не сме успели логически да сложим в някоя от другите категории. Затова, ако случайно не сте намерили онова, което търсите (макар че това силно ни съмнява), потърсете го в „Други инструменти“.

В секция „Инструменти“ ще откриете и сейфове

Инструменти, Сейфове, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Да, сейфовете може и да не са инструменти в чистия смисъл на думата, но това не значи, че не се чувстват уютно именно там. Ако имате нужда от качествена защита на ваши скъпи вещи или просто ви харесва идеята да си имате домашен сейф, то разгледайте нашите предложения и направете своя избор. Повтаряме – ще го откриете като подкатегория в раздел „Инструменти“.

Съветите на Top Market какво да правите, преди да грабнете инструментите

Наясно сме, че повечето мъже изпитват почти неконтролируемо желание да си купят някакви нови, яки и мощни инструменти и моментално да ги изпробват, ако ще жените им да плачат и да им се молят да не го правят. Все повече жени пък (може би като отмъщение към мъжете си) се научават да си правят ремонтите сами и също си купуват здрави инструменти. Сигурни ли сме обаче, че знаем как да направим най-добрите подобрения по дома си и че наистина можем да го сторим? Добре е да сме наясно, че не инструментите правят майстора, а уменията му. Затова и мнозина се провалят, разчитайки само на инструментите, които са си закупили, а не и на професионални съвети. Решихме да сме ви от помощ и да ви дадем няколко насоки какво да направите преди същинската ремонтна дейност. Така ще сте подготвени не само с подходящите инструменти, но и с необходимите теоритични знания.

Съвет 1: Обмислете добре точно какво ще ремонтирате, за да знаете какви инструменти ви трябват Добре е не само да имате голямо желание за реновации, но и да си направите конкретен и обмислен план. Това ще ви помогне както с подбора на нужните инструменти, така и с подреждането на етапите на работа, които ще последват. Хубаво помислете точно какво искате да направите, колко време ще ви отнеме и какви инструменти ще ви трябват. Ако не разполагате с всички нужни инструменти, нашият онлайн магазин ще ви помогне.

Съвет 2: Насочете се първо към спешните ремонти, решими чрез наличните ви инструменти Независимо в кой сезон сте решили да грабнете инструментите, някои ремонти и реновации са по-спешни от други. Правилният подход е първо да направите онези неща, които не търпят отлагане, както и тези, които биха ви попречили при по-нататъшните ви ремонтни дейности.

Съвет 3: Дори и да имате най-модерните инструменти, може да ви е нужен професионален майстор Знаем, че сте много сръчни и че няма какво да ви се опре, но истината е, че понякога е по-добре да се доверите на професионалист, вместо да съсипете къщата си само заради личното си упорство. Помислете какво можете да поправите сами с наличните ви инструменти и за какво е по-добре да извикате човек. Ако решите да се насочите към професионалист, можете да го попитате дали предварително трябва да се сдобиете с някакви инструменти или той ще предостави всичко.

Съвет 4: Не се страхувайте да четете по темата, следете пазара за нови инструменти Да, вие може да имате най-качествените и модерни инструменти, но това не означава, че сте готови за действие. Ако усещате, че не сте съвсем сигурни в уменията си, не се страхувайте да опресните знанията си, да потърсите информация в интернет, да се самообразовате, да прочетете за новостите в инструментите. По-добре да отложите някоя спешна ремонтна дейност, но да прочетете как най-добре да я свършите и кои са точните инструменти, отколкото да направите грешка и после да си създадете още повече работа.

Съвет 5: Смело черпете идеи как и за какво да използвате новите си инструменти Ако притежавате инструменти, които не сте много сигурни как точно да използвате или пък не можете да вземете решение какво точно и как точно да промените във вашия дом, препоръчваме ви смело да черпите идеи. Спокойно се вдъхновявайте от онези стандартни или пък съвсем неочаквани домашни решения и нови инструменти, които са ви допаднали, и ги пренесете във вашия дом.

Съвет 6: Снабдете се с правилните инструменти Няма как да поправите дома си с голи ръце, колкото и сръчни да сте. За целта ще ви трябват не просто инструменти, а правилните инструменти. Прегледайте с какво разполагате и ако ви липсват основни инструменти или такива, за които сте сигурни, че ще ви се наложи да използвате, направете си списък. Напомняме ви, че не е нужно дори да излизате от дома си – в Top Market ще откриете всички инструменти, които ви трябват, а след като ги поръчате, ще дойдат до вас с безплатна доставка.

Съвет 7: Направете си бюджет за предстоящия ремонт и за купуването на инструменти, консумативи и т.н. Ако става дума за 1-2 дребни поправки, може би ще се справите и без бюджет. Но ако ви предстои сериозен ремонт със солидни придобивки под формата на инструменти, добре е да си направите подробен бюджет, за да можете да се самоконтролирате, а и винаги да знаете на какъв етап сте и как вървите с финансите.

Съвет 8: Ако искате качествен ремонт, не избирайте случайни хора и каквито и да е инструменти Много хора са склонни да се доверят на майстори, само защото са им казали по-ниска цена, но всъщност това не е основният критерий, по който трябва да избирате един професионалист. Идеалният вариант, разбира се, е някой ваш доверен човек да ви препоръча качествен майстор, с когото вече е работил и знае какво умее. Ако нямате лична препоръка, то потърсете човек из различни тематични форуми. Ако пък се колебаете с какви нови инструменти да се сдобиете, препоръчваме ви да направите собствено проучване. Така или иначе, в интернет има всичко, а след като добре разучите различните инструменти и си изберете вашите, просто влезте в Top Market и ги купете за няколко минути.

Съвет 9: Когато купувате инструменти или материали, не се водете само по цената им

Има хора, за които цената е основният водещ принцип, когато купуват каквото и да е. Това не само е грешен подход, но е и опасен. На всички ни е ясно, че трима търговци могат да сложат различна цена на три еднакви продукта. В този случай няма как най-скъпият да е най-качествен, а най-евтиният – най-лошо производство. Съветваме ви да не се водите от максимата „най-скъпото е най-добро“, защото така рискувате да плащате повече за материали и инструменти, които струват доста по-малко. Разбира се, за да се защитите от такива лични грешки, отново трябва да направите своето проучване. Впрочем, същият принцип е валиден и при хората, които търсят най-евтините материали и най-евтините инструменти. Тази логика не само е погрешна, но и е опасна, защото твърде често, в опит да спестим пари, купуваме некачествени неща, заради които после се налага отново да вадим портфейлите.

Съвет 10: Направете си план за всичко: какво след какво ще правите, какви инструменти ще използвате, какви материали са ви необходими

Създаването на план е едно от най-хитрите и умни неща, за които хората са се сетили. Планът ни помага не само да сложим нещата си в ред, но и да се самодисциплинираме и по този начин да станем по-ефективни. При ремонтните дейности у дома планът също е полезно решение. Ако ви предстоят различни „операции“ с различни инструменти, направете си плана така, че да оптимизирате максимално работата си и същевременно да спестите време. Доверете ни се и няма да сбъркате!

Как да се грижим за инструментите си

Рано или късно човек осъзнава, че за всичко, което иска да запази за по-дълго в живота си, трябва да полага грижи. Това важи с пълна сила и за инструментите, независимо дали ги използваме всеки ден или доста по-рядко. За начало се снабдете с кутия, в която да държите по-дребните инструменти, за да не се губят и да не изхабяват. Всички машини, били те триони, циркуляри и т.н., трябва да се почистват и смазват редовно, за да ви служат по-дълго време.

Какво да правим с изхабените и непоправими инструменти

Инструменти, Изхабени инструменти, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Ако помислите реално, няма никакъв смисъл от складиране на инструменти, които не можем да използваме. Да, може би си мислим, че „един ден“ ще ни послужат за нещо или че при следващия опит ще успеем да ги поправим. Освен че по този начин се затрупваме с ненужни и излишни инструменти, ние се самозаблуждаваме, че разполагаме с определени уреди, но когато ни се наложи наистина да ги използваме, се „сещаме“, че не работят или им липсват важни части и всъщност инструментите са напълно неизползваеми. Не бива да забравяме и въпроса с безопасността. Много повредени инструменти стават опасни, защото не функционират правилно, а ние продължаваме да се мъчим с тях. Така че, ако в мазето, на тавана или в склада имате инструменти, които отдавна не използвате, защото са повредени или откровено счупени, най-добре се освободете от тях. Хем така ще видите и какви са новите инструменти, с които трябва да се сдобиете.

Как става поръчването на инструменти през Top Market

Бързо, лесно и ефективно. Нашият онлайн магазин е направен така, че да дава на клиентите ни колкото се може повече възможности и да им отнема колкото се може по-малко време. Фактът, че повече потребители, пазарували от нас, се връщат отново и отново, означава, че добре си вършим работата. Та, ако вие сте решили, че имате нужда от нови инструменти, то Top Market е правилното място за вас. Както вече ви разказахме, при нас ще откриете огромно разнообразие от инструменти, подредени в няколко категории за по-лесно откриване и по-прегледен вид. Освен по категориите, всеки клиент може да филтрира резултатите в раздел „Инструменти“ и по цвят, мощност, гаранционен период, фирма производител и още много характеристики, отнасящи се до определен тип инструменти. Най-важното е, че всеки клиент може сам да определи ценовия диапазон, в който да се показват инструментите, които го интересуват. Това е изключително полезна и далновидна функция, тъй като проучванията сочат, че хората, пазаруващи онлайн, държат да могат да контролират търсенията си, за да си спестят време, а и да избегнат всякакви „неприятни изненади“, които често използват недобронамерените търговци.

Как да платите закупените от вас инструменти

След като изберете определения модел от инструментите в нашия онлайн магазин, вие получавате достъп до пълната му характеристика и всички важни подробности за конкретния артикул. Хубавото на Top Market е, че дава възможност на потребителите да платят инструментите по какъвто начин им е удобно. Предлагаме възможност за плащане по банков път, чрез кредитна или дебитна карта, както и чрез наложен платеж. Разбира се, знаем, че много клиенти предпочитат да разсрочват своите плащания, така че сме помислили и за тази опция, като дори даваме избор от три банки, от които всеки сам да избере.

Доставката на всички инструменти е безплатна

Държим на тази информация, затова ѝ обръщаме специално внимание. От каквито и инструменти да се нуждаете, не бива да мислите колко ще платите за доставката им, защото този въпрос изобщо не стои на дневен ред. Единственото, което трябва да решите, когато става дума за доставката на вашите инструменти, е с коя куриерска фирма да се случи.

Имате въпроси относно някой от инструментите в нашия сайт?

Инструменти, Въпроси, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Ако сте разгледали подробно сайта ни и най-вече раздел „Инструменти“ и вече сте на финалната права, но имате някои въпроси, на които не можете да откриете отговор, не се бавете, а веднага се свържете с нас. Ние сме готови не само да отговаряме на вашите питания, но и да ви дадем съвет, ако имате нужда от второ мнение. В случай че искате да купите инструменти от Top Market или друг артикул от раздел Техника, то можете да се свържете с конкретен специалист на телефон 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg. За всякакви въпроси, свързани с мебели пък, можете да ни „тормозите“ на телефон 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli. Всъщност, можете да ни пишете и чрез нашата форма за контакт. Изборът е изцяло ваш дори и в този финален аспект от поръчката на вашите инструменти, мебели и всичко, което сте си избрали.

Да обобщим: защо да си купите инструменти от Top Market

Инструменти, Защо да купите, най-голям избор на инструменти от онлайн магазин Топ Маркет

Причините да си купите инструментите от нас са много и разнообразни и сега ще ви ги припомним:

защото инструментите при нас са адски много и редовно добавяме нови артикули защото държим на качеството във всеки ден аспект, а това се отнася и за инструментите защото всички инструменти в нашия онлайн магазин са снабдени с пълна информация и гаранция за качество защото поръчката на инструменти чрез Top Market става лесно, бързо и безпроблемно защото всеки клиент може сам да филтрира какви инструменти да му се показват защото доставката на инструментите е напълно безплатна защото независимо дали имате въпроси относно инструментите, или имате нужда от съвет, винаги можете да се свържете с нашия екип

След като научихте цялата тази информация, едва ли ще се изненадате, когато разберете, че едно от тайните названия на Top Market е „Царството на инструментите“. Така че, винаги, когато ви предстоят ремонтни дейности или просто имате нужда от нови инструменти, посещавайте онлайн магазина на Top Market. Обадете ни се още сега и разпитайте за нашите инструменти и новите ни предложения!

Инструменти от категория „Пробивни машини“

Инструменти от категория „Шлайф машини“

Инструменти от категория „Водоструйки“

Инструменти от категория „Електрожени“

Инструменти от категория „Острилки“

Инструменти от категория „Пистолети“

Инструменти от категория „Помпи“

Инструменти от категория „Компресори“

Инструменти от категория „Триони, циркуляри и рендета“

Инструменти от категория „Ръчни инструменти“

Инструменти от категория „Градинска техника“

Инструменти от категория „Други инструменти“

В секция „Инструменти“ ще откриете и сейфове

Съветите на Top Market какво да правите, преди да грабнете инструментите

Как да се грижим за инструментите си

Какво да правим с изхабените и непоправими инструменти

Как става поръчването на инструменти през Top Market

Как да платите закупените от вас инструменти

Доставката на всички инструменти е безплатна

Имате въпроси относно някой от инструментите в нашия сайт?

Да обобщим: защо да си купите инструменти от Top Market